Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Aaaaaahaaa, mostmár értem. Erre a jelenségre akartam utalni. Amúgy Japppán prófesszorok meg aztis kimutatták, hogy a jéghideg sör is rákkeltő: 100 alvó rákot öntöttek le vele és mind felkelt! :wacko: De hagyjuk, ez a fórum nem erről szól. A margarint az ólomra menüt kipróbálom. Sőt a tapaszba is beitatható.

Bár tényleg nem ide tartozik, de meg kell cáfolnom a japán professzorokat. Én japánban rengeteg rákot ezzem, és még röbb sört ittam rá, de egy sem kelt fel a hasamban.

De, hogy nem a szokásos bulvárbarmoktól vettem a paprika és pálesz magyarázatot: íme az egyik könyv, amiben-többek között a volt orvosom- Mózsik Gyula prof. ír a paprikás kutatásokról és amit írtam: https://moly.hu/konyvek/mozsik-gyula-domotor-andras-past-tibor-vas-viktoria-perjesi-pal-kuzma-monika-szolcsanyi-janos-capsaicinoids. Ps: azért, mert átlagembernek hihetetlen valami, még lehet igaz!

Szép hétvégét!

Ps: Revolverkence tökéletes! Margarin káros az egészségre, mű-moslék városiak takarmányozására, ezért nem akarom, hogy a tapaszom és a Kentuckym :cry: :yahoo: :yahoo: beteg, anorexiás legyen! :-))))))