Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Tényleg csak a szalonidióták egészségvédelme érdekében szólnék hozzá: “persze a margarin mérgező! Ugye a transzzsírsavak rákkeltő szemetek, de a pálinka egészséges, mert az osztán oly természetes, aha. Májzsugort meg csak a pancsolt borok okoznak ugye. Amúgy a lőporfüst is egészséges- meeert azmeg fertőtlenít.” No jobbulást! De a tudományos rézhez- hány fokon ég el a margarin? mert a növényolaj azért nem javasolt -ha jól tudom- mert alacsony a gyulladáspontja.

“Aki szelet vet vihart arat” Nicsak mi lett a köpjünk, vagy ne köpjünk a tapaszra, kérdésemből!  :yahoo:   :yahoo:

Én azért hozzá tenném, hogy ” a tudomány mai állása szerint, ” vagy azt legalább, hogy a “mai tudásunk szerint”

1. A margarin és az étolajok azért egészségtelenek, mert élő állat és emberállat a történelem illetve a törzsfejlődés során sosem találkozott természetben egyszerre akkora dózis növényi olajjal és zsírral, mint ami egy margarinos kenyéren, vagy egy olajban sült krumplin van. A szervezet egyszerűen nem tudja mi ez. Valamint, a margarin mint hidrogénezett növényi olaj, egy mesterséges cucc. És akkor még nem szóltam az “E-kről amivel tele van. ) És nem azt kell vizsgálni, hogy milyen összetevője, táplálék vagy sem, hanem az egész anyag táplálék -e vagy sem.

2. Pécsi gasztroenterológus professzor felfedezése, hogy -többek között- a pálinka és a csípős paprika miért egészséges. Azért, mert ahogy a szájba jut, az agy érzékeli, hogy csípős és/vagy erős cucc érkezett. Idegi és hormonális utasítást küld a gyomornak és a beleknek, hogy hama-hama kezdjenek ezek ellen bontó enzimeket termelni, mert különben káréri a szöveteket. Így a rendszeres pálesz, vagy valami hasonló rendszeres fogyasztása kialakítja a védekező mechanizust, azaz “megedzi” az emésztőrendszert így kevesebb lesz a gyomor, bél stb. rák, vagy betegség. Persze, nem akkora dózisban, hogy az mérgező legyen. A legtermészetes táplálékoknak is van akkora dózisa, ami már mérgező. Pl sárgarépának is.

3. Sebre helyezett és meggyújtott puskapor fertőtlenít. Bár a füstje csak alig, de a hője az jól.

4. nikotin késlelteti az Alzheimer-kór lefolyását.

A TUDOMÁNY MAI ÁLLÁSA ÉS A JELENLEGI TUDÁSUNK SZERINT!  :yahoo:   :good: (Einsteinnek, a fizika és matek reklámeberének néhány teóriája is megbukott már az idők során.)

5. Az a kenőanyag, ami nem gyullad meg, könnyen kezelhető és kicsit akadályozza a korom lerakodását, esetleg az ólomét is, az a véleményem szerint mind jó lehet. Nemeeem?