Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Micsoda pezsgést hozott Géza a fórumra, mint a régi szép időkben! (: Klasszikustól idézet: “Géza, nem lesz ebből baj, ha visszajönnek a kommunisták?” ;-)

 

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: És  legjobb, hogy többünknek is van határozott véleménye, pedig nem is láttuk a videót!  :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

 

Pécsett fagyizni lehett az út közepén sétálva, mert negyed ennyi lakos és tizedennyi jármű volt. ” Hm, a magyarság fogy… Másrészt mert talán dolgoztak, meg otthon voltak? Harmadrészt, nagy számban a városokba költözött a falvak, tanyák népe. Egyébként akkor lesz nagy “Jaj!”, ha kitalálják, hogy sokan vagyunk. Negyedrészt, az udvarias ember nem felűnősködik, tehát kevésbé veszed észre, mint a tuskót aki cirkuszol a közterületen. Autó valóban kevesebb volt (motoros is). Nekünk a mában kell élnünk, ezért nosztalgiázunk az elöltöltőzéssel, mondjuk a Don Quijote-ból tudjuk akkor is volt nosztalgia.

Micsoda pezsgést hozott Géza a fórumra, mint a régi szép időkben! (: Klasszikustól idézet: “Géza, nem lesz ebből baj, ha visszajönnek a kommunisták?” ;-)

” Pécsett fagyizni lehett az út közepén sétálva, mert negyed ennyi lakos és tizedennyi jármű volt. ” Hm, a magyarság fogy… Másrészt mert talán dolgoztak, meg otthon voltak? Harmadrészt, nagy számban a városokba költözött a falvak, tanyák népe. Egyébként akkor lesz nagy “Jaj!”, ha kitalálják, hogy sokan vagyunk. Negyedrészt, az udvarias ember nem felűnősködik, tehát kevésbé veszed észre, mint a tuskót aki cirkuszol a közterületen. Autó valóban kevesebb volt (motoros is). Nekünk a mában kell élnünk, ezért nosztalgiázunk az elöltöltőzéssel, mondjuk a Don Quijote-ból tudjuk akkor is volt nosztalgia.

” Pécsett fagyizni lehett az út közepén sétálva, mert negyed ennyi lakos és tizedennyi jármű volt. ”

Hm, a magyarság fogy…

Másrészt mert talán dolgoztak, meg otthon voltak?

Harmadrészt, nagy számban a városokba költözött a falvak, tanyák népe.

Egyébként akkor lesz nagy “Jaj!”, ha kitalálják, hogy sokan vagyunk.

Negyedrészt, az udvarias ember nem felűnősködik, tehát kevésbé veszed észre, mint a tuskót aki cirkuszol a közterületen.

Autó valóban kevesebb volt (motoros is).

Nekünk a mában kell élnünk, ezért nosztalgiázunk az elöltöltőzéssel, mondjuk a Don Quijote-ból tudjuk akkor is volt nosztalgia.