- Horse Whisperer
- 2017-06-28-23:23
Az semmi, de csak azok nézhetik, akik ismerik Gézát! Ki ő?
Ismét te találtad telibe a téma lényegét
Tegnap óta morfondírozok vajon megtudom-e a fejleményeket, de se FB-om, a netem is egy f.s, és egy Tarantino filmbeli hangsúllyal cseng a fülembe: kii aaa f..om az a Gééza?
Egyébként supermotós voltam, mindig elmentem keresni egy jó terepet, de amíg odaértem rettegtem az autósoktól. Ezt álmomban sem gondoltam, hogy valaki ilyen indulatokkal megy ki a közútra. Nem mondom én is utálom pl. a szuzukisokat (szerintem náluk az autó megvásárlásakor van egy titkos “hogyan közlekedj mapetul” tanfolyam),és néha némelyiket legszívesebben letolnám az útról, pl. azt is akit pár éve láttam éppen cserbenhagyni , de nem általánosított gyűlölettel megyek ki a többi mapetkodó szuzukis közé, mert azokat is valakinek az anyja, nagyapja, fia, lánya stb. vezeti. Szóval nem tudom mi van a videón, nem kizárt, hogy Gézát jogos sérelem érte ( egyébként tényleg rengeteg gyökér motorozik), de gondoljunk arra: lehet, hogy aki Géza útjába kerül legközelebb, az egy fiatalember aki épp a családjához evickél haza, sokszor olyan autósok között, akinek fogalmuk sincs róla, hogy bizonyos esetekben jópár éve a motoros előre mehet, jobbról előzhet stb.