Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Fórum szabályzat
15 hours, 3 minutes telt el
Fórum szabályzat
15 hours, 3 minutes telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
2 days, 19 hours telt el
Fórum szabályzat
15 hours, 3 minutes telt el
Színdarabok
5 days, 13 hours telt el
További hozzászólások

Kedves Suttogó!

A szövetség nevében annyit tudok mondani, hogy megpróbáltuk bevonni a sportlövészetet, de sem a jogalkotó, sem a vadászati érdekképviselet nem akart ezzel foglalkozni. A problémád érthető, megoldásáról egyéltalán nem mondot le a szövetség. Sőt, a lőszertöltő engedély és a vadászati engedély jó bizonyítékot adhat arra, hogy ilyen engedélyezési rendszer a sportlövészetben is kellene.

Szabadban lőni bárhol? Hát ezt viszont én sohasem fogom pártolni, az biztos. Azért van a lőtér és a lövészegyesület keretei. Egyébként összehasonlítottad már a tavaly dec. 1. előtti és utáni sportlövszettel kapcsolatos előírásokat? Ugye tudod, hogy ez is igencsak tisztult. Nem beszélve arról, hogy a lőterek tekintetében is nagy könnyítés volt (nem kell külön engedély, ha már van 22LR feletti kaliberre engedély). Ezek mind sportlövészettel kapcsolatosak, nem vadászati ügyek.

Addig pedig ha türelmed és energiád van, indulj el vmelyik legális úton: lépj be egy egyesülethez és kérj lőszerelemkezelői feljogosítást, vagy szerezd meg a lőszertöltő engedélyt!

Üdv

Balázs