Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Színdarabok
1 day, 6 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
4 days, 20 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
További hozzászólások

Biztos vagyok abban, ha MEFLVSZ szövetségi szinten foglalkoznának ezzel és megkeresnék a lőtereket valamilyen együttműködési lehetőséggel, akkor legalább akkor lépést lehetne tenni a lövészet terén, mint az a vadászet terén történ! Egyenlőre azonban én úgy látom, mint az engedélyes fegyveresek hozzáállását: “nekem már meg van a fegyvertartásim, minek legyen másnak is?”

Kedves Angyalszem! Az ismeret terjesztése valóban fontos, de a szövetség felülről nem tud lőteret teremteni nektek. Ehhez arra van szükség – ahogy ezt az elmúlt évek bizonyítják – hogy legyen egy tökös gyerek, aki összefogja a környék érdeklődőit, és közösséget hozon létre. A közösség fogja megteremteni és életben tartani az elöltöltős lövészetet. üdv Balázs

Kedves Balázs! Abból indultam ki, hogy att “felül” a szaktudás, a kapcsolati tőke és a FŐ”tökös gyerekek” . Semmiképp sem arra gondoltam, hogy “felülről” hanem arra, hogy kezdeményezzen, gondolkodjon a “vezetés” mi lenne a lehetőség. Nem lőteret, mert az van bőven, hanem valimelyen összefogás felébresztését és szervezését. Ehhez meg jöhetnek ” alulról” a “tökös gyerekek! :-)

II.


AZ EGYESÜLET CÉLJA ÉS TEVÉKENYSÉGEI1. Az Egyesület céljai:1.1 A jogszabályok, a társadalmi együttélés a lövész és vadászerkölcs szabályainak elmélyítése, tiszteletben tartása.


1.2 A természet és a környezet megóvása, a megóvásra való nevelés.


1.3 Az elöltöltő fegyveres lövészsportok, vadászat fejlesztése és népszerűsítése.


1.4 A tagjai érdekeinek képviselete, valamint kedvező sportlövészeti és vadászati lehetőségek biztosítása.


 

1.5 A feketelőporos fegyverekkel, lövész és vadászkultúránkkal kapcsolatos kutatások, tanulmányok, oktatás támogatása.


Szép maradék hétvégé!