Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves Lövésztársak!

Gondolkodtam, hogy melyik topicban a helye, de úgy érzem, hogy a míves elöltöltős fegyverek között jobban elvegyül az ilyesmi. Bár nem fegyver és nem is annak kiegészítője, de a ruházaté viszont igen.

Egy ideje már foglalkozom faragással, leginkább az agancsrózsából készített amerikai nyakkendőkre “speicalizálódtam”, csak úgy a magam örömére. Van belőlük már jó néhány, de mivel egyszerre hordani nem lehet mindet, úgy döntöttem, néhánytól – bár könnyes szemmel – megválok.

Az elöltöltős vadászat jegyében felkínálom a képeken látható nyakbavalókat.

A zsinórvégek díszítő nehezékeiként leginkább a vaddisznó metszőfogait használom. Nem túl egyszerű hozzájutni, tekintve hogy szépszerével nemigen adják oda….

Árak:

Dámbika (bőr zsinórral, vaddisznó metszőfoggal) 19.000 Ft

Egész alakos vaddisznó (szövetzsinórral és vaddisznó metszőfoggal) 17.000 Ft

Egész alakos muflon (szövetzsinórral és vaddisznó metszőfoggal) 18.000 Ft

Az ár nem éppen nagyker-ár, de tekintve, hogy ennél jóval kevesebb időbefektetéssel készült és igencsak “leegyszerűsített” darabokat ennél drágábban látok a neten kirakva, így úgy érzem, hogy az árképzésem reális.

Ha esetleg van egyéni elképzelés is, nincs akadálya, de ki kellesz várni. Nem sok időm van rá és egy ilyen kütyü alsó hangon 15 óra munka. Szóval lassan készül el.

:bye:

 

 

Mellékletek: