Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
  • LQ
  • 2017-03-27-13:00

ZOMBI VADÁSZAT

Az USA Kormánya már a ’90-es években készített vészforgatókönyvet egy világméretű zombi járvány kitörésére. Azóta már több országban is készültek zombi-apokalipszis tanulmányok és konkrét intézkedési tervek. Természetesen kezeljük kellő komolysággal ezeket az információkat, de arra mindenesetre elérkezettnek látjuk az időt, hogy megrendezzük az első zombi sziluett lövészetet.

A lövésztalálkozó időpontja: 2017. 05. 20., Szombat.

Helyszín: Derecske városi lőtér.

Kezdés 10:00-kor.

Versenyszámok: 4 zombis sziluett célt kell „leküzdeni”. Kettőt puskával, 50 m-en (simacsövű puska 25 m), és kettőt revolverrel/pisztollyal 25 m-en. Bármilyen elöltöltős puska, pisztoly vagy revolver használható nincs megkötés. A fegyvereknek rendelkezniük kell érvényes műszaki kártyával. Az egyes célokra 10 lövést kell leadni 25 perc alatt. A lövészet lőállásból történik, szabadkezes tartással, marokfegyvernél a kétkezes fogás megengedett. Az egyes célokon a jelölt területek találatáért 10 pont jár. Jelölt területen kívüli találat 0 pont. Azokon a célokon ahol van „védendő” terület, azok eltalálásáért 5 pont levonás jár. A jelölt terület találata akkor érvényes, ha a találat a körvonalon belül szakít, azaz az érintő nem számít találatnak.

Az első három helyezett meg lesz dicsérve.

Nevezési díj: 2000 Ft,-

Ebédre meleg-étel lesz biztosítva (slambuc). Evőeszközt (villa, kanál, tányér) kérjük, hozzatok magatokkal (óvjuk környezetünket).

Az apokalipszis túlélők, ill. akiknek marad energiája ebéd után, azok tovább folytathatják a célok ritkítását revolverrel, időre. Lesznek támadó zombi csirkék és más érdekes fémcélok.
A lövésztalálkozón való részvétel feltétele az elöltöltős vizsga megléte és érvényes sportegyesületi tagság. A lövészet során látás és hallásvédő viselése kötelező. A lőtér területén a vonatkozó biztonsági rendszabályok betartása kötelező.
Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt.

RUMCÁJSZ LE