Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Értelek én, meg nem is. Adót csalni illegális. Elöltöltő lövedékre akármilyen legálisan kapható anyagot rákenni nem. De javíts ki ha van ilyen tényállás a BTK-ban. Azt is értem, hogy ha egy kívülálló vagy a “HATÓSÁG” olvassa ezt, akkor megbotránkozhat, mert nagyjából ennyit tehet. Talán.. de szerintem nem olvassa – mindegy. Ha meg olvassa ennél jóval durvább dolgok is el szoktak hangozni. Azt viszont jó látni hogy a BP társadalom mennyire egységesen törvénytisztelő, hidd el én is. Ui: Azért mert az ember funshooter még nem hülye, közveszélyes stb… :wacko: 

Szerintem nem kell mentegetőznöd, csak megszokta mindenki, hogy ebben az országban semmit sem lehet, pláne nem kreatívan kiagyalni valamit ami ebben a témában a mi szemünknek “szép” vagy “fun”. Azért nem írogatunk ilyet nyilvánosan, hogy nehogymá minden be legyen tiltva a gyufától kezdve az egész évben vásárolható tűzijátékon keresztül, a rózsapatronos gyerekpisztolyon át a húzottacél csövekig.  Egyébként meg egy totál legális nyomjelzős lövedék tipp: 15mm-es gáz-riasztóból kilőhető “rakéta”: gázriasztóból akár otthon a kertben is “fun”, de lőtéren 58-as  puskából 2-3 grain porral tisztára olyan mint a Jediből az onedinkenedi :-) Pláne télen amikor 4 után már félhomályos az 50-méteres :-)