Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
3 hours, 23 minutes telt el
Játék ajánló
5 hours, 41 minutes telt el
Játék ajánló
5 hours, 41 minutes telt el
Színdarabok
2 days, 18 hours telt el
Fórum szabályzat
4 days, 5 hours telt el
További hozzászólások

A Columbo című filmsorozatban van egy rész amikor az ezredes katona, fennhéjázó módon többször is oktatólag szólt Columbóra: “logika hadnagy úr! Lo-gi-ka!! Végül az ezredes, a mégsem annyira fényes logikája miatt lebukott.

Ugye azt csak viccnek szántad,hogy egy korabeli replikafegyvert gyártó/a lényeg a korabeliségen van/ cég azért gyártson a mai modern nagy nyomásra

Először is korabeli replikafegyvert gyártó nincs, mert vagy korabeli a fegyver és abban a korban gyártották vagy replikafegyver gyártó van most. Igaz amit most írok az már elment és már az sem az a most amit most írok, tehát már az most is “korabeli”lehetne, de a nyelvünkben a korabeli szó, az adott korban lévőt, keletkezettet jelent. Tehát mily meglepő az észrevételed: “

Továbbá a mai replikafegyvereket már csak a kohászat fejlődése, gyártási eljárások fejlődése stb. miatt is, egy nagyságrenddel jobb anyagokból gyártják nyilván mint az eredetieket.

” Akkoriban nem volt nitrós lőpor, nem fordulhatott elő sem szándékos, sem véletlen “barkácsolás”.

Szóval tessék átolvasni az egész irományomat, és értelmezni mit, hogyan írtam! Egyébiránt ez meg egy szakmai fórum offtopicja ahova a címe szerint akár baromságokat, poénokat is írhat bárki. Természetesen nem poénkodásból írtam, nem mellesleg megvan az oka mért veszem rossznéven öntől a felém történő kioktató hangvételű hozzászólásait (keresse meg a “régikapszlis” időkből az emailjai között, amikor konkrétan lehülyézett a privát emailcímembe írva, mert új kovás puskát rendeltem a kapszliból) és ez az oka annak is amiért ilyen leereszkedően válaszolok.