Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Angyalszem Kollega! Nem sértődtem, meg, igazad van részben, túl sokat problémázunk. De ezeknek azért van némi alapjuk, meg kis tapasztalat. Pl. Lőszertöltés is volt sok oldalas határozat aztán lett kártya – tudjuk a különbséget, mennyivel jobb, kezelhetőbb a kártya. Az, meg ha valami egyértelműen szerepel – az meg én dilim- (megint a töltike kártyát hoznám fel) meg nagyon-nagyon jó! Jó, ha nem kell még a Lex Werbőczy-t is előkeresni, hanem minden tiszta és írva van, az nagy előny! Nem lesz egy nagy példányszámú engedély/határozat, tehát kevésbé ismert lesz mint pl. a barna könyv. Azért derék rendőreinknek kismillió szabályt/határozatot/rendeletet kellene fejből vágni – hát, én se pont ezt tudnám, ha nem ez lenne a hobbim, az tuti! Balázs szerintem most boldogan nézegeti a saját papírját :-) és nem sértődik meg, vagy esik neki rosszul – no, meg ismer is bennünket! (Hogy mit gondol!!!) Nem hinném, hogy valaki leszólná érdemeit, csak annyit “nyávogunk” hogy hogyan lenne jobb! (Naná, hogy több kellene!) Persze könnyű a partvonal mellől okoskodni, ebben nagyon igazad van… Szóval: semmi rosszindulat, csak némi okoskodás – és szintén öröm a papírkának :-) Üdv: F.

Ámen! ;-)