- Pferi
- 2017-02-25-04:37
Angyalszem Kollega!
Nem sértődtem, meg, igazad van részben, túl sokat problémázunk. De ezeknek azért van némi alapjuk, meg kis tapasztalat. Pl. Lőszertöltés is volt sok oldalas határozat aztán lett kártya – tudjuk a különbséget, mennyivel jobb, kezelhetőbb a kártya. Az, meg ha valami egyértelműen szerepel – az meg én dilim- (megint a töltike kártyát hoznám fel) meg nagyon-nagyon jó! Jó, ha nem kell még a Lex Werbőczy-t is előkeresni, hanem minden tiszta és írva van, az nagy előny! Nem lesz egy nagy példányszámú engedély/határozat, tehát kevésbé ismert lesz mint pl. a barna könyv. Azért derék rendőreinknek kismillió szabályt/határozatot/rendeletet kellene fejből vágni – hát, én se pont ezt tudnám, ha nem ez lenne a hobbim, az tuti!
Balázs szerintem most boldogan nézegeti a saját papírját és nem sértődik meg, vagy esik neki rosszul – no, meg ismer is bennünket! (Hogy mit gondol!!!) Nem hinném, hogy valaki leszólná érdemeit, csak annyit “nyávogunk” hogy hogyan lenne jobb! (Naná, hogy több kellene!) Persze könnyű a partvonal mellől okoskodni, ebben nagyon igazad van…
Szóval: semmi rosszindulat, csak némi okoskodás – és szintén öröm a papírkának
Üdv: F.