Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 hours, 16 minutes telt el
Games
2 hours, 16 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 10 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 10 hours telt el
Színdarabok
3 days, 23 hours telt el
További hozzászólások

Angyalszem kollega, még egyet árulj el légyszi, hol hülyéztem le rendőröket? Ha ilyet írtam, akkor baj van! Mindössze egy másik formai megoldást – amire példa is van, és nem kell hozzá törvénytárat bogarászni -szerencsésebbnek tartottam volna. Ennyi…. De a továbbiakban kussolok a véleményemmel. (Jav: baxus, diszlexiás lettem :-( )

 

Kedves Pferi! A világért sem akartalak Tged megbántani, látod, nem is neked címezve, hanem általánosságban írtam. Csak azért jutott eszembe az én véleményem, mert rendszeres kapszli.hu aktivistaként nagy figyelemmel kísérem a vadászat ügyét. Elmentem a gyulaji konferenciára is és Balázzsal történt beszélgetések során megísmertem azt a sokéves harcot, aminek az eredménye lett ez a lehetőség és az igazolványok kiadása. Ehhez képest tartom, kicsit aránytalannak azokat a “nyávogásokat” amiket olvasok. Nem kifejezzetten Tőled, hanem ha megnézed a Magazinban a reagálásokat is, akkor mások is olyasmikkel foglalkoztak, hogy pl. miért ilyen az igazolvány, miért nincs benne az, miért van benne amaz, stb. Mástól is valami olyasmit láttam, hogy majd a rendőr ezt-meg azt nem tudja, a fegyverboltos nem tudja mit kell csinálnia. stb.stb. Erre merült fel bennem az, hogy túl sok az előítélet és általánosítás, piti dolgokkal való foglalkozás. És kicsit Balázsék helyzetébe is belegondoltam, lehet nem esik jól nekik amikor ilyeneket kell olvasniuk. Olyan némelyik hozzászólás, mint amikor a gyerek megkapja a vágyott ajándékot és az helyett, hogy boldog lenne  állandóan csak azt mondogatja, hogy “..de miért…de miért nem….?

Gondolom kell majd még csiszolni a dolgokon és Balázst ismerve fognak is! De be kell látni, hogy  minden újszülött kicsit ronda, legfeljebb a szüleinek nem! Az elöltöltős vadászat pedig újszülött kis hazánkban és nehéz szülés volt!

SZERENTIM  :bye:   :bye:   :bye:

Mellékletek: