Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Ez amolyan magyar szokás. Minden ami orosz, az szar. (Ehhez javaslom megnézni a y.t.-n pl. “Gaz-Tiger”videóit. https://www.youtube.com/watch?v=yPGUkgK4mGk&spfreload=10 ) Minden vadász alkoholista milliomos, aki mindenre lő ami mozog. Minden rendőr hülye, mert ezt bizonyítják a rendőrviccek. Olvasom a kollégák bejegyzéseit, megjegyzéseit, minden másodikban bírálják az új igazolványt, mert nincs benne minden és ezért majd a hülye rendőr ezt-meg azt fogja csinálni. Én nem vagyok rendőr, de ismerek párat. Szerintem kár bántani őket, mert már teljesen mások, mint ezelőtt 35 évvel. Ha ellenőríz és nem érti az összefüggést a kormos kezünk és az igazolványba beírtak között, biztosan megkérdi a központost, mielőtt letartóztat. :bye: :good: :yahoo:

 

Ne hidd, pár éve olvastam (szavahihető kollegától) hogy simán bevitték egyik ügyfelét/vásárlóját (?) mert puffertöltény volt a sörétesében. Úgy kellett kiásni a rácsosból. Azért az nem egy túl bonyolult dolog egy fegyveres embertől! (Azóta az összes puffertöltényem valahol a szekrény alján van!)

Egyébként én is nagyon jó tapasztalatokkal vagyok mind a BRFK előadóival, mind a helyi (VT) rendőreivel. Csak közlekedni is kell…és ez nem egy ismert téma, pár száz ilyen engedély lesz csak!

Messze áll a véleményem az egyik fegyveres fórum tagjaitól, de…a rendőrség parancsuralmi/parancsnoki láncú szervezet (fene tudja melyik a jobb fogalmazás) , az a biztos, ami írva van! És ha a főnök írta. Gondolj csak a sárga csíkos izés szívatásra, ami hiába volt simán elérhető számukra (egy kattintásra), meg valahol írva is volt, hogy ami elérhető azt ne kérjék, évekig szívattak vele, mert a főnök nem írta le!!!! Most már le van írva, nem kérik.

És a rendőrök nem hülyék – haverom is az volt…

Orosz fegyverek pedig nem sz@rok (kettő is van)

Embertelen csóró és messze nem alkoholista vagyok …

A kifogásom annyi volt – hogy mint a lőszertöltői kártyán – nem ártana feltüntetni, hogy lőporral és csappantyúval mászkálhatsz. Ha a 6000 Ft vagy kétszer belefért a határozatba, talán ez is elfért volna. Nekem nem okoz gondot, van lőszertöltőim is. És nem kicsit elismertem a határozat pozitív részeit is – azt is rendőrök írták!

(És újabban nagyon csinosak is vannak :-)  )