Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
  1. Bocs fiúk, semmi közöm a Mecseki sporttársak cégéhez, s az ördög ügyvédje sem szeretnék lenni de- az árban vs a lövedék ára és a 2 lőtéri elöltöltős célszerszám (Kentucky puska és pisztoly .45) használata is benne lehet. Márpedig kevesen szeretnek más után takarítani (Kend taki!) , még boros árért sem… Így már nem is oly horror az összeg pl ha 10-et 10-et lősz mindkettővel és köszönöd, kipróbáltad, mentél. Amúgy vezuvit sem tudti és a “3F Switzer” meg nem is oly “occó”. OK otthon öntött ólommal így is max 150HUF egy nagyobb töltetű lövés, dehát láttam én már más lőtéren is 100% árrést lőszeren… Pálcatörés (fikatörlés) előtt meg illene tájékozódni… Még 1x bocs… [/quot

Jó lenne. Sajna nem. Ott voltam, kérdeztem. Igaz, hogy csak egyszer, a téli szezonzáráskor. Nem tudom, hogy ezekben az árakban közelebbi ismeretség esetén lenne-e “rugalmassági tényező” ;-) A honlapon “nem egy nagyobb töltetről” van szó, hanem 15 grain 150 ft, 18=180ft. stb. Vasat bérelhetsz, de az plusz many, vinni kell. Lövedékről szó nincs. Szíve joga annyit kérni, amennyi neki megéri, egyébként egy jó ember is, csak ennyiért a többség nem tud rendszeresen sportolni. Nagyon durva számítás; 1kg feka, mindennel együtt legyen 40000 ft. Az 15 grain/ lövés egy .36 os revkóval majdnem 1000 lövés x 150ft=150000 ft. Ez közel  400%. Legyen. Csak lehet, hogy ez is oka annak, hogy néha- néha elöltöltőzik valaki.