Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Te SC! Megvannak még a régebbi fórumok lementve? Mert azokban volt egy rakás régi harcos, névvel, emil címmel együtt, akik azóta jól eltűntek a horizont alatt. Kiáshatnád ezeket, hogy rendezzünk egy amolyan elöltöltős öregfiúk rendezvényt valahol! Baromi jó lenne összevadászni mindazokat, akik az elmúlt 15+ évben jöttek és azután sajnos eltűntek a magyar elöltöltős életből! Nincs már elöltöltő egyesületi élet, sem egész hétvégés ereszd el a hajam dzsemborik, sem hétvégi örömlövészetek! :( Ez talán segítene kicsit felpezsdíteni az életet! Talán.

Szia Chari! Egyetértek veled,valahogy fel kellene támasztani a régi lelkesedést,az eltűnt lövészeket! Én is ezen munkálkodom,tájékoztatom,és fertőzöm feketelőporral a gyanútlan érdelődőket ;-) De viccen kívül,valamit tenni kellene,mert elfogynak a versenyekről a kiváló lövészek… :cry: Aki csak teheti,tegyen ez ellen!! :yahoo:

Én egy évig próbálkoztam az egyik lőtéren, de mindenki csak a gyorsmenetet :yahoo: szerette szereltlőszeressel. Ezért a lőtértulajnak macera volt egy ember miatt intézgetni a lőporos dolgokat. Másik helyen, Kb. 135.000 Forintért (!igen 135.000 forintra jön ki kb. a Vesuvit!)–adnak 1 kg port. (180Ft egy revkó-/pisztoly-lövés ha a töltet 18gr+1 csapi) A lőtérhasználat még ezen felül van. Egy párórás lövészet így kb 20.000Ft-re jön ki, revolverrel, puskával akár duplája is. És ez csak a pénzoldala. Nos? 5let van-e, hogy hogyan? Talán több westernfilmet kellene nyomatni a fiatalok fejébe, a gagyi eksönfilmek helyett? :good: :yahoo:

Szia!

Írd már meg légy oly kedves,hogy melyik ez a lőtér,ahol gyémántárban van minden?

Nagyon szeretném tudni,hogy le is papíroznák ezeket a végtelenül kedvező árakat? :negative:

Csak hogy tudjam,melyik lőteret kell messzire elkerülni,és jóhírét vinni…. :mail:

Méghogy 135.000.- Vesuvit… AGYLÖVÉS , AGYF@SZ!!!!!!!