- Angyalszem il cattivo
- 2017-02-01-09:01
Ezt a képet vonalas telefonnal csináltad?
Rendkívül sajnálom, hogy nem ismerlek személyesen, mindig szerettem az okos emberek társaságát! Te pedig biztosan az vagy, hiszen tudod, hogy kell flexet használni fegyverjavításhoz, tudsz vonalas telefonnal fotózni. Főleg azt értékelem, hogy olyan kérdésre is írsz, amire fogalmad sincs, hogy mi a válasz! Biztosan van még amit megtanulhatnék tőled! Mivel kérdést tettél fel, illik válaszolnom. Az edőszélen, -tópartján ahol lakom-nincs vonalas telefon, csak mobilszolgáltatás. Ennek ellenére, nem az iPhone-al, (tudod, az az Apple által gyártott telefon) csináltam a képet, hanem a youtube-n talált filmből a MacBookProm-mal (ez is az Apple által gyártot laptop ) csináltam egy képernyőfotót. Nem terhellek vele, hogy ezt hogyn kell csinálni Unix, Sierra OSX-el, de hogy értsd, ez hasonló a tömegek által használt gagyi Windows rendszerek “printscreen” funkciójához. A kicsi felbontás pedig azért, mert nagyobb fájlt (nb: file) feltöltése nem sikerült a mobilinterneten keresztül. De, ez nem az én, hanem a T-mobile hiányossága. Ha nem látod jól a lényeget ami a képen van, akkor itt meg tudod sasolni! link:
Kellemes flexezést!
Ps: mielőtt megkérded, hogy a mostani kép miért jobb, hát azért, mert a munkahelyen van vezetékes internet ahonnan nagy fájlt (tudod, ez a file) is fel tudtam tölteni!