Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Ezért megvenni a UH mosót kár! Mondjuk Kínából rendelhető sokkal olcsóbb is, de meg kell nézni milyen! Én para hüvelyeket mosok így citromsavas, mosószeres meleg vízben, gyönyörű fényesek lesznek, kb 12-15′ alatt. Jó leöblítve olyanok is maradnak! ;-)

Csak ma kombináltam össze ezt az ultrahangos tisztító témát, mivel az “olcsó” multiban egyszercsak elém tolakodott a gép 7990-ért. :) Viszont hirtelen izgalmamban képtelen voltam kitalálni, mit lehet még tisztítani vele, ha történetesen lőszert tölteni nem fogok, és van 15 sharps hüvelyem amit lehet, hogy nem is tud megtisztítani. Az egyik ami a leírásban van itt egy ilyen gépnél a CD lemez tisztítás. Erősen gondolkozom mi az a szennyeződés ami nem roncsolja a CD lemezt és nem jön le langyos mosószeres vízzel? A másik felhasználás a karóra megtisztítása. Mint óramániás egyből kérdem: mitől? Másik kérdés: víz alatt? Harmadik: ultrahanggal megrázatsz mondjuk egy tourbillon búvár Omegát? :) Szóval aki tud valami datolyaérlelőt, hogy mire lehet még használni egy ilyen gépet, mondja el lécci, pár napig még tuti lesz a boltokban.

Bpesten sétálva állandóan kutyagumiba léptem. Esetleg a cipőtalp recéiből kiszedné???  :yahoo:  Más: óramániásoknak van egy limitált szériás, egyedi kézigyártású, arany ffi. karórám eladó. Szityman giliszta glevél ponty kom.  :yahoo: