Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Ha bóótom lenne, akkor az 1000éve cimborámnak má adnék egyet ajiba. :yahoo: :good:

Én már adtam cimborámnak egy remit “ajiba” :-) pedig már se bóótom, és még messze is vagyunk az ezer évtől…. csak 15 :-)

énmégcsaknéhányhónap

Ha bóótom lenne, akkor az 1000éve cimborámnak má adnék egyet ajiba. :yahoo: :good:

Én már adtam cimborámnak egy remit “ajiba” :-) pedig már se bóótom, és még messze is vagyunk az ezer évtől…. csak 15 :-)

Én még csak néhány hónapja cimbizek Angyalszeművel, de már több dolgot kaptam tőle ajándékba! :good:

Én is kaptam Sólyomszeműtől szép ajándokokat, pedig személyesen még nem is találkoztunk, hiába próbáltam becsalni az erdőmbe. :bye: És SC Balázstól is kétszer kaptam szép ajándékot. Amikor pedig adtunk-vettünk páran egymástól, mindig tettünk az eladott cucc mellé egy kis ajándékot, holstert, lövedéket stb. Eből látszik, hogy mindenki szeret adni is, nem csak kapni. (szerentim) :yes: Miközben egész éjjel rakom a kályhát mint a 424 -es kazánját, hogy a plusz tíz fok körüli meleget tartsam –(remélem mindenki tudja, hogy mi az a 424- es!!!) — alábbi eszmecsere alapján az az ötletem támadt, hogy talán lehetne itt egy “Adni öröm” hely, ahol felajánlanánk ajiba azokat a dolgokat, amik valahol egy szekrény, fiók, vagy garázs mélyén porosodnak. Biztosan mindenkinek van holmija amit nem használ, másnak meg öröm lenne. Van élet a pénzen túl is!!! Szerintem ez SC üzletét sem rontaná. Mit szóóósz hozzá?

Mellékletek: