Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Színdarabok
1 day, 2 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 13 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 13 hours telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
4 days, 17 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 13 hours telt el
További hozzászólások

Tényleg nem kib.szásból, de a magyar jog szerint el kell adni annyiért, amennyiért nyilvánosan meghirdették.

Hát igen, van ilyen is. Most ezerrel bújom a Kapszli ÁSzF-et, pár idevágó bekezdés:

4. Árak, fizetési mód, fizetés
Akciós termékeink esetében az átvételi helyszín korlátozásának jogát fenntartjuk. Használt fegyverek átvétele partnereinknél nem lehetséges.

4.1 Az Eladó az árak megváltoztatásának jogát fenntartja.  De ugyebár a következő vastagbetűs részben:  hivatalos, minden esetben irányadó kiskereskedelmi bruttó árakat a jelen honlap https://kapszli.hu/arlistak/címen található árlisták tartalmazzák. Az ezektől való eltérés kizárólag a promóciós és akciós ajánlatok esetében, illetve vásárlási kedvezményre jogosító kupon birtokában lehetséges.   Tehát eltértek az akció keretében, még csak nem is véletlenül 1 terméknél.

4.2 A Vevő a megrendelőlap elküldése időpontjában hatályos árakon vásárolhatja meg a megrendelőlapon feltüntetett terméket. A megrendelés elfogadásáról Vevő az általa megadott e-mail címre visszaigazolást kap.  Neked mi ment az emailben?

4.3 A kapszli.hu weboldalon található honlapon megjelenő árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót, de nem tartalmazzák a kiszállítás költségeit. A honlapon megvásárolható termékek kiszállítási költségét a Szállítási feltételek dokumentum tartalmazza.    

Még a végén megkapod :-)