- András
- 2016-12-22-09:19
Kedves Ervin! Ne érts félre, nem tiltottalak el örökre a fórumról :) Ha bármi új infó van az övvel kapcsolatban, azt természetesen írd ki bátran. Csupán annyit kértem, nem tedd közzé ugyanazt a szöveget újra és újra, ha úgyis ott van a legutolsók között. Üdv, András
Kedves András! Bocsánatot kérek, ha akaratlanul is, de valami bajt okoztam a hozzászólásaimmal. Nem vagyok járatos a fórumok világában, így aztán úgy gondoltam, hogy valószínűleg nem minden fórumozó olvas minden topikot és ezért november végén több topikba is kitettem a konkrét árajánlatot még nem tartalmazó felhívásunkat. Sajnos két hétig semmi érdemleges nem történt az ügyben, ezért december közepén kitettem néhány topikba a 40000 forintos árajánlatunkat is. Tudomásom szerint mindössze ennyi történt és ismételten elnézést kérek, hogy mindezzel akaratlanul is gondot okoztam. Gondoltam arra is, hogy később még kiteszek egy 50000, vagy 60000 forintos árajánlatot is, de mivel mostantól fogva már nem szabad, ezért kénytelen vagyok eltekinteni ettől. Köszönöm szépen az eddigi türelmedet, valamint fáradozásodat és Kellemes Ünnepeket kívánok Neked. Üdvözlettel: Ervin