Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szia! Köszönöm a hozzászólásodat. A bizományi értékesítéssel kapcsolatos körülbelüli ár megemlítésével csak próbáltam számszerűsítve kihangsúlyozni az öv forgalmi értéke és a számunkra képviselt eszmei – de árajánlat formájában forintban is kifejezett – értéke közötti különbséget és ezzel is kiemelni, hogy a családunknak annyira fontos lenne, hogy visszavásárolhassuk az övet, hogy háromszoros árat is hajlandóak vagyunk fizetni érte. Köszönöm szépen az öv előkerülésére vonatkozó jókívánságodat is. Dér Ervin

Igaz, az emlék, az emlék. A véleményemet kis vigasznak szánom, ha nem lesz meg. Szerintem a dolgok jobb helyen vannak annál, aki örömmel, hasznosan tudja használni, mint ha egy polcon, szekrényben porosodnának. Például én apu által írt könyvek nagyrészét adtam ajiba a közismert hadtörténész barátunknak, mert biztos voltam benne, hogy Ő használja a benne lévő tudást. Én inkább reál és nem humán érdeklődésű vagyok, egy kis lapozgatás után csak porosodott volna nálam. Apám is így gondolta volna, abban biztos vagyok. Talán az ővre is vonatkozhat ez. Kellemes ünnepeket!

UFFF!