Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Sziasztok! Nem akarom a szót szaporítani, de egyetértek “Angyalszem” barátommal. Ha a hivatalos vizsgakérdések /szóbeli, írásbeli, gyakorlati / meglesznek, akkor érdemes nekiállni kidolgozni a válaszokat. Addig megint csak a találgatások, felesleges munkák lesznek. Részemről addig nem kívánok foglalkozni a témával. A “régi” írásbeli vizsgaanyagot, természetesen a helyes válaszokat kidolgozva rendelkezésre áll, amit a kezdők kérésére számtalanszor elküldtem már a részükre. Nem tudom milyen forrásból származnak az általatok megadott anyagok, ki adta ki stb. Én a Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek és Vadászok Szövetsége által kiadott komplett, hivatalos ÚJ vizsgaanyagra várok, mind vadász, mind sportlövész vonatkozásban! Ha ezt megkapom, már állok is neki a kidolgozásának. :mail: Üdv: Csaba

 

Csaba!

Azért ennyire nem gurult el a gyógyszerünk! A 49/2004 BM rend. – dec.1-től érvényes! Telis-tele vizsgakérdéssel! (Szerintam arra kell vizsgáznunk, ami abba van) Szerinted miért agyalunk! A dolog érdekessége, hogy a Vt Vhr még sehol!  És én is a Szövetség által “szentesített” válaszokat szerettem volna, de az nem lenni…így agyalunk. (Nem baj, jár az agyunk kicsit :-)  Aztán ha mégis lesz, még a megmérettetés előtt meglátjuk, hogy mennyi is a tudásunk  )

Üdv: F.

(Mod: Abban viszont igazad van, hogy hova sietünk! Sajnos. Lásd házi lőszertöltike – törvény 2012.05.01. első vizsga 2012.12.12! Lehet, hogy lesz idő kidoldozni alaposan!?)