Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Nem szeretnél bekapcsolódni a “sharing economy” és a “social knowledge” modern világába?

Na most komolyra fordítva, azért lenne jó egy szövetségi/hatósági áldással ellátott felkészülési anyag, mert eddig, gondolom, el lehetett beszélgetni a szövetségi vizsgán a szövetségi vizsgáztatóval, hiszen a cél a közös siker volt. De most ott lesznek éber bajtársak, aztán ha felmerül, hogy a Maxiball az egyik forrás szerint REAL, a másik forrás szerint meg kompressziós, akkor érvelhetek én azzal, hogy de egyik helyen így van, a másikon meg úgy, mégiscsak hatóságilag el leszek zavarva a fenébe, és nem feltétlenül azért, mert a rendőr jobban tudja, hanem azért, mert egy hatósági vizsgán párhuzamderékszögnek kell lenni. Pláne fegyvernél.

Illetve, maga a megfogalmazás sem áll össze esetenként. “Megengedett szórás”-ra vonatkozik a kérdés, és a megengedés forrása nem egy jogszabály vagy lektorált tankönyv, hanem egy weboldalcikk. Ez nem kisebbíti a weboldalcikk és az írója értékét és tudását, csak a hangzása nem tiszta.

Természetesen, ha elég sok ember összedobja a kidolgozásait, és valaki egybeszerkeszti a kánonnak megfelelőket, aztán kiadmányozza a szövetség részéről, szerintem mindenki boldogabb lesz utána.