Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days, 8 hours telt el
Games
2 days, 8 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 17 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 17 hours telt el
Színdarabok
6 days, 5 hours telt el
További hozzászólások

Én elég öregen  (67) kezdtem lőni elöltöltőssel. Mondom, durr bele a kovbojosba; kezdjünk a legjobbal! Pedersoli Remington, ide vele! Nagy pofára esés lett az eredmény: alig ment bele a feketébe néhány lövés. Próba-szerencse és régi szerelem alapján vettem egy Patriot elöltöltős 1-lövetűt. Első próbálkozásra minden lövés feketébe ment! Végre sikerélmény a durranások élvezetén túl. Bár én is olvastam volna Kapszli és Angyalszem kollégák javaslatait a vásárlás előtt. Sok kudarctól megkímélhettem volna magam.

Igaz, hogy nagy élvezet a 6 lövést eldurrogtatni egymás után, de 6x megtölteni ugyanannyi idő mindkettőt! És a snelleres egylövetűvel sokkal könnyebb jó eredményt lőni.

Köszönöm a szívélyes fogadtatást. Magam is gondolkodtam az egylövetű fegyverben, de sajnos a rút anyagiak kapcsán nem vehetek egylövetűt és revolvert is, szóval lehet, hogy a hirtelen fellángolás az oka de ha választani kell akkor inkább revolverben gondolkodnék. Nem mondom, a puskák is birizgálják a fantáziám, ráadásul a falon is jól mutatnak, de azt hiszem inkább mégis valamelyik régi hatlövetűnél maradok. Angyalszem il cattivo Úrnak köszönöm a jó szándékú ajánlatot, élnék a lehetőséggel, de sajnos a gmail levelező rendszere kifogott rajtam, és a várva várt anyagok helyet csak hibaüzenetet kapok az elküldött leveleimre. Ha esetleg sikerülne egy alternatív email címet egyeztetni, vagy ha nem nagy kérés akkor kalo.akos kukac gmail.com címen felvehetnénk a kapcsolatot.