Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hát jaaa! Az alapvető tévedésem onnan van, hogy nem nem találkoztam olyan filmmel, ami megemlítené, hogy a Coltba és Remibe más méret kell, így ez nem is jutott eszembe. Ráadásul a tölténytartó doboz replikán, amit kapszli.hu készít, a képen látható dzöveg van.

Az az igazság, a remington az remington :-) :-) nem véletlenül használ Angyalszem is azt :-)

Egyébként ez még sajnos elméleti kérdés, mert ugye ehhez otthon kéne tartani a lőport (jóóó persze tudom senkinek nem fordult meg a fejében egy villanásnyi időre sem, hogy vegyen valamelyik szomszédban, és senkinek nem maradt sosem a flaskájában egy gramm sem zárórakor), mert igaz csak sharps papírhüvelyekkel küzdöttem, és órákig tartott mire megragad, mire hozzászöszmötölöm az ólmot a papírhoz. Ha ehhez hozzáveszem a lőtéren való megtöltést, közben folyik minden szanaszéjjel, mire az egyik megvan kettőt véletlenül fellöksz, mert mindig van aki éppen kíváncsi valamire, nincs itt a klütyümütyüje és éppen kölcsönkér, de elmondja az egész elcsettenés kórtörténetét, vagy mondja a tutifrankótés nem tudsz odafigyelni (Ne felejtsük el, a videón Emil bácsi az egész lőszertöltősdit hogyan kezdi: nyugodt, rendezett körülményeket kell biztosítani).  Summa summárum: kinyit a lőtér 2-kor és 5-ig jó ha tudsz párat lőni.