Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Nem teljesen értelek. A keret akadályozza, vagy az RB nem fér bele bepréseléskor? Előbbi esetben túl vastag a porral töltött rész, akkor jó, ha az RB magasságáig belecsúszik, még azelőtt, hogy aláfordítanád. Ha az utóbbi, akkor nézd meg, hogy a javasolt méretek nem Remihez valók-e? A Coltoknak ált. kisebb a kamrája, kisebb töltet fér bele. És ugye nem bűvész/nitro papírt használsz?
A keret nem  engedi. Félcentinként rövidítettem a hüvelyt és vékonyítgattam az újabbnál újabb prototipusokat.  A képen látható lankadt fütyi alak után feladtam.  :unsure: Ez már csak 8mm-ről vastagodó 11,5mm ig és 18gr gríz van benne, lőpor helyett és semmi több anyag. (mivel még mindig nem lehet puskaport tartani. Azt hiszem.  :yahoo: ) 11,5 nél szűkebbe nem megy bele az RB. Ha nem lankadt, :whistle: hanem szorosan ül a grízpuskaporon a lövedék, akkor 3/4 ig bemegy a dobba ferdén, de tobább csak papírszakadás és grízömlés van.  :yahoo:   :cry: A képen úgy néz ki, mintha vastag lenne, de ez csak a tuszkolástól keletkezett roggyant-csizmaszár efektustól van.  :unsure:   :yahoo:
Olvastam amit írtál korábban, így én a szocializmusból rámmaradt, gengszterváltást átvészelt  fosszínű vékonypapír borítékkal próbáltam, nem hókuszpokusz papírral.
Mégsem sikerült. Talán a Balázséknál vett Coltom a kapszli.hu által utángyártott méretpontatlan Uberti? Mert nem Peder Zoli csinálta az bizti.
És ami ennél sokkal tragikusabb, hogy akasztottam délután egy hatalmas halat, de 20 perc fárasztás után elszakadt az előkezsinor és az ebéd: husss!  :unsure:
Köszi! Szép napot!