Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

” BEÉPÜLÉSÉT A SZABÁLYZATOKBA EL KELLENE KERÜLNI. UFF, ÉN BESZÉLTEM. KÖSZÖNÖM ÉS SZÉP NAPOT! :bye:

Régen azért nem töltöttek térfogatkitöltőt a lőporra, mert nem akartak kis töltettel, maximális pontossággal lőni. Nem tudom ki az a kolléga, aki megmosolyogja a grízt, de azt tudom neked mondani, hogy Magyarországon aki nemzetközi versenyen már ért el komoly eredményt, az grízzel lő. És ezt nem azért teszi, mert két varázsige ráolvasása közt éppen van rá ideje. Azért mert a fegyver pontosabb: a töltet minimálisra csökkenthető, a lövedék meg az átmeneti kúphoz emelhető. Persze a kérdés, hogy kit milyen pontosság elégít ki. Ha elég ha eltalálod a feketetét, akkor persze nem kell ilyennel vacakolni valóban.

Elhiszem! Én nem leszek versenyző lövész, engem a hangulatos, társas szórakozás vonz jobban. Nagyon fontos még, a korhűség számomra. (ezért nem nagyon tetszett amit a VB.-n láttam.) Az sem baj, ha a feketét sem találom el. Ehhez nem kell nagyon erölködnöm. :yahoo: (bár HÖR és vadász koromban a jók közé soroltak, csak a BlackHawk (UH-60) oldalgéppuskájával bénáztam nagyon. ) Rossz emlékeim vannak a versenysportolásról iskolás koromból, amikor szerettem volna kajakozni, de a sportiskola mindenkiből élsportolót akart csinálni. Csak a kajakkal vállon lehetett futni egy hónapig, aztán jöhetett a víz. Abba is hagytam.

Biztosan szép a versenyzés, és a győzelem, egyetértek, hogy ahhoz minden trükköt be kell vetni!

Kösz! Szép estét!