Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves Sporttársak! Hadd hívjam fel a figyelmeteket arra hogy: Ezek a fórumok a lent említett “feketelőporos társadalom” mindenki által látható megnyilvánulási terei. Ha a jogalkotót meg a képviseleti demokráciát szidjuk akkor bíz magunk alatt vágjuk a fát. Tény, hogy mi polgári fegyvertartók vagyunk a kisebbség ebben az országban. Sok nálunk jóval “nagyobb múltú” demokrácia van ahol ennyire sem lehet szabadon fegyvert birtokolni mint itt. A gyerekes, követelőző hangnemű megnyilvánulások (nem idézném…) csak fokozzák a többség ellenszenvét. Köszönöm, a többi felelős fegyvertartó nevében is: Solti Árpád

 

Ha valaki azt hiszi, hogy ezek a megnyilvánulások egyenlőek a szidással, akkor azt is hiszi, hogy amit ők gondolnak az a tuti és szent. Ha valaki nem érdeklődéssel fordul minden számára pozitív és negatív véleményhez, amit az embertársak mondanak, akkor ő a legnagyobb öntelt buta ember. Olvassas, tanuljon, szintetizáljon belőle minden okos, ne bosszút forraljon, ha okos.

Nem vagyok (azt hiszem) opportunsta, (bár a jó villányí Oportót, amit brüsszeli nyomásra Portugeser-re kellet változtatni, szeretem.) valamelyest Neked is igazat kell adjak! A többség ellenszenvétől való félelem azonben nem az úttörők érdeme, hanem megalkuvásnak hívják. Vagy besz…..nak.

Meggyőződésem, hogy a “demokrácia” pont olyan lehetetlenség, nemlétező fogalom, mint a kommunizmus, de a demokrácia dumájával el lehet hallgattatni a jónépet. Demokrácia a választások napján, 4-5 évente 7-19 óráig lenne, ha előtte már nem manipulálnák és nem fizetnék le a választókat a jelöltek, a választók adóiból behajtott pénzekből. Nagyon sokan akarják a nemlétező demokráciát azonsítani a szabadsággal. Ez húha nagy  hibaba!!!!

A hozzáértő kisebbség szabadságát pedig nem kellene a dilletáns többség bárgyú fikcióinak alávetni. Hacsak  nem akarjuk, hogy a birkaszellem irányítson, mint most (is).