Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Köszi!

Persze sarkítottam kicsit, de:

-egy országgyűlési képviselő fejével valóban nehéz lenne gondolkodni. Ahhoz sok agysejtet kellene elpusztítanom. Tisztelet a kevés kivételnek.

-nem kellene végre már abból senkinek, főleg nem a hatalomnak kiindulnia, hogy a polgárok még mindig kiskorúak.

-a magyar politika eltúlozza most az USA-ban történő dolgokat azért, hogy riogatással az októberi szavazásra minél többen menjenek NEM-mel szavazni. USÁban eddig is ennyi lövöldözés volt és lesz (találni más országokat ahol több is) de arról csak a youtube filmek számolnak be, hogy hogyan tudják az emberek megvédeni magukat, ha van legális stukkeruk. A, minket manipulálló politikusok csak azzal etetnek, amit megehetünk szerintük. 15 évet dolgoztam a médiumokban, láttam eleget.

-nincs ma független média, eddig sem volt, hiteltelen számomra.

-nem tudok semmiféle felmérésről, komolyabb tanulmányról, ami azt mutatta volna ki, hogy a polgárok félnek a fegyverektől. Ez egy “városi legenda, mende-monda. Tessék megnézni, mekkora mennyiségű lég, gázrisztó, flobert van legálisan és illegálisan az embereknél! Milliós mennyiségek!!! Számos adat bizonyítja, hogy az emberek akarnak fegyvert, sport, önvédelmi célból.

-a vadászokat senki sem utálja, csak azokat, a múlt rendszerben tökrészegen lövöldöző fejeseket akik minden szabályt felrúgva garázdálkodtak és utódaik garázdálkodnak most is. Tehát nem fegyveres vadászt, hanem az állatá vált embert gyülölik- helyesen.

-Balázsék munkásságát és Káldi Gabi örökségét persze nemhogy kissebbíti, hanem még nagyobbra értékeli amit egy ilyen szerencsétlen országban el tudtak érni. (nekem van vadászengedélyem. 20éve nem vadásztam, de most jó lesz valamire :-)

 

Szép napoSt!