Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

:yahoo: Olcsón elvihető: http://www.ima-usa.com/original-french-17th-century-silver-mounted-over-under-double-barreled-flintlock-pistol-pair-with-rare-waterproof-pans.html?trk_msg=SS7612A2CH6K35B7PPC1JVLGTK&trk_contact=92P0RI7QB71Q42ELDIVO48A0R0&trk_module=arm&utm_source=Listrak&utm_medium=Email&utm_term=View+Details&utm_campaign=Evergreen&utm_content=Evergreen

Szia ! Nem én árulom (sajnos) hanem az a hosszú sor egy link ami egy fegyverre mutat, ami kb 28 Millióra jön ki magyar forintban.

Üdv!Légyszi 3 magyr szóval hogy mit árulsz:Tipus kaliber Ár Köszönöm

Értem, hogy poén és érdekesség, annak jó is, de a kapszli fórumán azért nagyon (!) korlátozottan ajánlgassunk linkeket és termékeket a konkurenciától. Most figyelmetlenek voltunk, 2 hét után, utólag már szemétség lenne moderálni, így most ez marad. És itt egy szmájli, hogy világos legyen, nem feszkóból írunk ilyeneket :)

Rendben, bár ez egy olyan egyedi különlegesség, amit érdemes nézegetni. Ha valaki meg ez alapján rácuppanna egy 28.000.000 Ft pisztolypárra, hát akkor……  :yahoo:  Én egyébként nem hiszem, hogy az IMA a konkurenciátok lenne. Szép hétvégét!