Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
3 hours, 39 minutes telt el
Games
3 hours, 39 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 11 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 11 hours telt el
Színdarabok
4 days telt el
További hozzászólások

Szervusztok! Blondriver Randezvous július 23 szombat 9:00-tól. Mindenkit szeretettel várunk. Ez a talákozó ismét eltér egy kicsit az eddigiektől. Szabad örömlövészet mindenféle meglévő célra, bármivel, ami feketelőporos, (vagy nem). Többek között, lehet korrongra söréttel, puskával, revolverrel fém és egyéb célokra lőnni. Az ügyességet és lőtudást most nem versenyszerűen, hanem ad hoc lehet összemérni, éppúgy mint annak idején a prémvadászok is tehették. Kitalálhatsz saját kuntsztokat (a biztonságos fegyverhasználat keretein belül), bemutathatod mit tudsz. Étkezés: szalonnasütés (szalonnát kenyeret hozok), illetve amit hoztok. Cserében viszont csak a lőtérhasználat lesz ami 2000Ft illetve ha korongozol a korong ára (a statikus célként kirakott korongot nem kell fizetni.) További programok: Lehet börzézni, volt év mikor igen sikeres volt az adás-vétel. Hozzatok számotokra már nem szükséges felszereléseket. Igény esetén túra, de ezt előre jelezd! Üdvözlettel: Berta Tamás

Ezzel csak egy baj van. Ugyanakkor van az elöltöltős OB Sarlóspusztán.

Szia Tamás! Még nem voltam Nálatok, ezért légy szíves a pontos helyszínt, vagy a webcímeteket! Lőpor, kapszli lesz? Lehet egy éjszakát, szombatról-vasárnapra ott aludni, ehetőleg sátorozni? Köszi! Üdvözöllek: Szita László Tamás szita.laszlo.tamaskukacgémailpont kom

Köszi! Azt, hogy akkor van az OB nem én írtam hozzá. Nekem jó! Nem minden a versenyzés, az ilyen programokat jobban szeretem. (szeretném) Közben megtaláltam a honlapod. Oda fogok találni, sátrat viszek, éjszakai tábortüzes sörösboros beszélgetést jobban bírom mint a túrázást. :yahoo: Szeretem a jó társaságot, de ha ketten leszünk csak az is buli!!!! :yahoo: Köszönöm a lehetőséget! Üdv: Remete

Lehet, hogy jó számot adtál meg, de azon állandóan egy szentendrei hölggyel tudok csak beszélgetni. Aranyos nő, de nem tudom vele megbeszélni a hétvégét!No nem azért, mert útban van a férje, hanem azért mert én másfajta lövészetet szeretnék, mint vele.  :yahoo: szita.laszlo.tamas@gmail.com 303079741

Persze az is lehet, hogy a keleti végeinket már elfoglalták Putyin hadseregei, mert a Millér panziót is hiába hívom, és emilre sem válaszolna. Oda fogok menni, csappancsúzok és rendet teszek a Coltommal, ha nem válaszol kelet!  (vesztről-íszt) :yahoo: