Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Durva dolgot csináltam tegnap: fegyverügyet intéztem az interneten keresztül! Tudtátok, hogy minden lőfegyvertartással kapcsolatos ügy intézhető otthonról? Nem kell hozzá más, mint ügyfélkapu regisztráció + az általános Nyomtatványkitöltő program (ÁNYK). A rendőrség honlapján fentvannak az ehhez szükséges e-dokumentumok. Letöltöd, installálod, kitöltöd, becsatolod a mellékleteket ha kell, átutalod a megadott számlára a szolgáltatási díjat és vársz. Lövészetvezetői engedélyt kértem így meg. Kíváncsi leszek működik-e? Üdv Balázs

 

Jó lenne, bár nekem rossza tapasztalatom: forgalmit kellet cserélni. Az ügyfélkapun, ÁNYK stb. kitöltöttem mindent, utaltam stb. Egy általam foglalt időpontban mentem az okmányirodába, ahol nem jutottam be, csak jó 3/4órával később, mint amire az időpontom szól. Amikor bejutottam, ugyanazt a nyomtatványt a kezembe nyomták, hogy töltsem ki, amit már a neten kitöltöttem.  :yahoo:


2015. 10- hó-ban kezdődőtt és 2016. 02. hóra sikerült elintézni az ügyfálkapun az egyszerű egyéni vállalkozásom bejegyeztetését, mert nem tudták megcsinálni a központi rendszerüket, a régi papíralaput meg már nem fogadták el.


Legyen szerencséd!