Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

MINDEN KEDVES ÉS KEDVETLEN LÖVÉSZTÁRSAM MEGKÉREM, HOGY FOGJUNK ÖSSZE ÉS KÖZÖS ERŐVEL LÉPJÜNK FEL AZÉRT, HOGY A KAPSZLI .HU ÁLTAL (CAPANDBALL.EU) KÉSZÍTETT FILMEKET A KÉSZÍTŐK TEGYÉK MEGVÁSÁROLHATÓVÁ CÉDÉN, VAGY DÉVÉDÉN! (ingyen is elfogadják a törzsvásárlók, vagy törzsetlen vásárlók is. :yahoo: ) HA NEM, AKKOR KEZDEMÉNYEZEM A NÉPSZAVAZÁS KIÍRÁSÁT EZ ÜGYBEN !!!!

Tutira le merném fogadni, hogy neked is mobilinterneted van :) :) Takarékoskodva a Mb-ekkel az első 30 mp-et mindjárt átugorni, kicsiben elég a 360-as felbontás is, stb… :)  Nekem annyi észrevételem lenne “Magyar égre magyar UFO-t alapon”, hogy legalább feliratozva lehetnének (vagy be lehessen kapcsolni). Igaz én angliában jártam egy ideig suliba, szóval megértem, de nem először hallom idősebbektől: “jók a videók csak egy kukkot nem értek”.  És fiatalon az ember gondolhatja azt, hogy óóó hát meddig tart megtanulni, de ahogy anyám mondta egyszer, amikor próbált angolul tanulni: egyik nap megtanulok pár szót,másnap már magyarul sem emlékszem mit kéne tudnom.

Egyébként nem rossz ötlet, Pedersoli bácsi is belegyűr egy DVD-t a portékái mellé :)