Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Igen 30 cm-re aláhordott. Ijesztő volt. Először , amikor lőttem vele, nem volt lövés a pisztolylőlapon. Én meg azt hittem ,hogy mind a feketében van. akkor el kezdtem agyalni, hogy vagy megválok tőle vagy segítek magamon. Maradt az első irányzék alacsonyítása.

Az eleg sok, marmint 30 cm alahordas. Nekem a balrahordas volt az egyiknel 25 a masiknal 10 centi. De nem kellett az iranyzekot kivennem mert kiesett magatol. Nem nem a forrasz volt gyenge hanem szetrepedt a csö. De garanciaban kicsereltek – mert nem volt csödudor vagy ilyesmi – 5 honap alatt. Amikor visszakaptam, ugyan nem az El Patronba valo csövet – vastagabb iranyzek – tettek bele, de legalabb ez is csak 10 centit hordott balra azt meg ki tudom korrigalni meg amugy sem pontlöveszetre hasznalom igy lenyegtelen, de a 25 centi mar tul sok lett volna. Egy kicsit kaptam le az iranyzekok tetejeböl es igy mar hasznalhato arra amire kell meg amire valo.

Bocsánat nem 3 cm, hanem 30 cm-t hordott alá, lemaradt egy nulla. És a kivett irányzék alsó ívéből kell leköszörülni vagy reszeli. Ha valami félreérthető kérdezzetek!