Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
5 days telt el
Games
5 days telt el
Játék ajánló
6 days, 8 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 8 hours telt el
Színdarabok
1 week, 1 day telt el
További hozzászólások

Sajnos oldal iranyban nem lehet allitani, igy az marad, hogy megtanulsz velet ugy löni, hogy mindig egy kicsit jobbra celzol. Az elsö iranyzekot ha görbitgetni kezded le fog törni. Ez a felrehordas abbol adodik, hogy a csövet nem tekertek be a tokba addig amig kellett volna. Ha otthon magad elkezded teketgetni a tokot, es nincsen meg hozza a “kulcs” ami pont illeszkedik a tokba 100 % hogy elgörbül a tok. A 10 centi, huszonöt meteren nem olyan sok, ezt be tudod hozni, közepre kis , de inkabb sok gyakorlassal – nekem 25 cm volt. A magassagot meg csak akkor piszkald ha mar megtalaltad almaid löszeret, illetve – löpor, lövedek kombinaciojat.

Üdv

van Flintsone

Tisztelt Fórumozók! Szeretnék segítséget kérni: vettem egy Uberti Cattleman .357-es pisztolyt és amellett hogy nagyon tetszik, tapasztalanom kellett, hogy balra alá hord 15m-re kb 10-10cm-t. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valami praktika, amivel ezt orvosolni lehet azon kívül, hogy jobbra fölé célzok. Még a magassági eltérést rendbe lehet hozni a célgömb kurtításával, de az oldal irányzásra nincs ötletem, tekintve hogy nincs állítható irányzéka. A másik kérdésem, hogy ki milyen lőszert ajánl hozzá? Eddig a teljes köpenyes Fioccit próbáltam, Szeretnék előbb-utóbb otthon töltött köpeny nélküli ólom lövedékes lőszert használni van tapasztalat ezügyben valakinek, mekkora milyen töltettel érdemes készíteni? A válaszokat előre is köszönöm: Ferenczi Balázs feba78@gmail.com