- von Kovakövi
- 2016-04-17-06:54
Sajnos oldal iranyban nem lehet allitani, igy az marad, hogy megtanulsz velet ugy löni, hogy mindig egy kicsit jobbra celzol. Az elsö iranyzekot ha görbitgetni kezded le fog törni. Ez a felrehordas abbol adodik, hogy a csövet nem tekertek be a tokba addig amig kellett volna. Ha otthon magad elkezded teketgetni a tokot, es nincsen meg hozza a “kulcs” ami pont illeszkedik a tokba 100 % hogy elgörbül a tok. A 10 centi, huszonöt meteren nem olyan sok, ezt be tudod hozni, közepre kis , de inkabb sok gyakorlassal – nekem 25 cm volt. A magassagot meg csak akkor piszkald ha mar megtalaltad almaid löszeret, illetve – löpor, lövedek kombinaciojat.
Üdv
van Flintsone
Tisztelt Fórumozók! Szeretnék segítséget kérni: vettem egy Uberti Cattleman .357-es pisztolyt és amellett hogy nagyon tetszik, tapasztalanom kellett, hogy balra alá hord 15m-re kb 10-10cm-t. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valami praktika, amivel ezt orvosolni lehet azon kívül, hogy jobbra fölé célzok. Még a magassági eltérést rendbe lehet hozni a célgömb kurtításával, de az oldal irányzásra nincs ötletem, tekintve hogy nincs állítható irányzéka. A másik kérdésem, hogy ki milyen lőszert ajánl hozzá? Eddig a teljes köpenyes Fioccit próbáltam, Szeretnék előbb-utóbb otthon töltött köpeny nélküli ólom lövedékes lőszert használni van tapasztalat ezügyben valakinek, mekkora milyen töltettel érdemes készíteni? A válaszokat előre is köszönöm: Ferenczi Balázs feba78@gmail.com