- Angyalszem il cattivo
- 2016-04-14-07:39
CSAK TESSÉK, CSAK TESSÉK! VÁROM A TOVÁBBI AJÁNLATOKAT!!!!!
Angyalszem épp a remijét akarja eladni???
Balázs filmjei között, csak olyat találtam amin egy eredeti Coltot hasonlít egy eredeti Remivel
Balázs filmjei és/vagy írásai között volt valahol amikor Pedersoli NMA-t hasonlít össze eredetivel. Ha jól emlékszem egész jól összestimmeltek, szóval kell keríteni valakit akinek van pedersoli és össze lehet hasonlítgatni mindegyiket. Egyébként én is kíváncsi lennék, már csak azért is mert én meg Remi target carbine ügyben keresgéltem a neten, és a külföldi írások szerint fennmaradt kb. 1000 eredeti darabnak is annyi gyári variációja illetve utólagos variálása van, hogy akár igaz is lehetne Balázs írása mely szerint “az Uberti nem másolatokat, hanem történelmi szempontból is hű replikákat készít”, de azért legalább képen megnézném melyik eredeti darabról sikerült történelmi szempontból is hűen lereplikálni pl. a sátorvasat, a nem mérethelyes dobot- keretet, stb.
Szia! Én sehol sem találtam gyári, mármint az eredeti E. Remington gyárából származó dokumentációt, tervet, tervrajzot arról, hogy milyennek is tervezte, gyártotta Remington a vasakat. Ezért nemigen tudom, ki gyárthat autentikus másolatot. Coltról láttam. Nü! Egy újabb talány.
Ez egy olyan dolog, amiben senkinek, vagy mindenkinek igaza lehet. Annyi biztos csak, hogy Uberti bácsi sem és a leany sem ugrik a netre, mert sajnos régebben elhúnytak már.