Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hölgyek,Urak!

Eladó egy FÉG AP-9 9mm br.short. 9mm PAK Keserű átalakítássú gáz-riasztó fegyver. Érvényes MKH kártyával. (a viselési engedély kiváltásánál kell érvényesnek lennie, csak 2000Ft.) Dobos tokkal (vonó nélkül :yahoo: ) 15 db riasztó, és 10 db. gáz tölténnyel. 55.000Ft. Cserélhető kismotorra.

Valamint:

Eladom a Weihrauch Arminius HW 4Target 4 mm revkóm. Nálunk flobertnek hívják, máshol kiskaliberű peremgyújtásos 4mm, ugyanis jobb-helyeken lőporos töltényt is lehet hozzá venni, nem csak flobertet.

Gyakorlásra kitűnő, beltérben sem hangos. Azokban a napokban, amikor az időjárás vagy az asszony nem enged a lőtérre, jó móka és segít a gyakorlásban. Értelmes utód elkezdheti vele a belebolondulást a lövészetbe.

Pontos, kb 20-25 m-ig.

Felületkezelése a tokon 99%, a kékítet részek, cső, dob, szerkezet 100%. Egy-darabból készült diófa markolattal. Alján pici horzsolás.

Első tulaj vagyok, fegyverboltban vettem, újonan.

A Kaliber magazin is írt róla egy régebbi számban, ott is van info, de emailcímre szívesen küldök mindenfélét. Olcsó töltény vásárlási helyet, képet, leírást stb. http://www.kaliber.hu/cikkek/weihrauch-arminius-revolverek.html

Az elkészítés minősége, a felhasznált anyagok megegyezne a Weuhrauch gyár által készített nagyobb kaliberű vasakkal. Teljesen ACÉL szerkezet és egydarabból készített alumínium tok teszi egyedivé és különlegessé, amibe a szerkezetet alulról, egyben helyezik el. Olyan mint egy finom óramű! 6” cső,

(940 g, azaz súlya közelit egy feketelőporoséhoz, így az edzés valósághűbb.)

http://www.hermann-weihrauch-revolver.de/english/e_produkte.htm

70.ezerért adom a cuccokat,: (új ára 110.00-120.000) : Arminius HW4T, + Dobos -féle gyöngyvászon ővtok.+ kb 150-170 töltény, +MKH:2016.06.28. +Eredeti csomagolásban.

Fegyvertartási kell hozzá, de minden megszokott macera NÉLKÜL fél óra alatt megcsinálták és bár szó nélkül, de kimosolyogták a fegyvertörvényünket, ami ezt lőfegyverré minősítette.

(vásárlási engedélyre)

ESETLEG: csere kismotorra.

Szép hétvégét!

Képeket és egyéb infot küldök emillel :yahoo:

szityman kukac gémail pont kom

Ps: kérem szépen, hogy a továbbiakban használt feleséget és barátnőt NE akarjatok adni cserébe! Ilyen haszontalan dolgaim már több is volt!!! :yahoo: