Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kedves Fórumozók!

1. Alapvetően az Uberti és Pedersoli alkatrészek minden további nélkül rendelhetőek a megfelelő csatornákon. Sajnos az alkatrészek tételenkénti feltöltése ember feletti feladat lenne egy ekkora üzletnek, épp ezért igyekeztünk segíeni a termékleírásokhoz belinkelt robbantott ábrákkal.

2. A termékkészletek, termékkleírások, rendelési és egyéb honlapproblémákról tudunk, azt én lennék hivatott javítani. Csak sajnos mielőtt az ilyen frontend munkákat eredményesen megcsinálhatnánk, a honlap hátterét kell rendbe rakni. Néhány új termék és leírás már felkerült a webáruházba, de annyi munka és újabb probléma jön elő ilyen primitív műveletek során is, hogy időnként szüneteltetnünk kell azt a backend fejlesztések miatt.

Ez nyilván nem magyarázkodásnak szánjuk, természetesen jogosak a felvetések, csak szeretnénk egy kis betekintést nyújtani és némi türelmet kérni. A remélhetőleg fényes jövőhöz vezető út első lépcsőfoka volt a kapszli stáb bővítése általam. :)

Angyalszem megjegyzését, miszerint értesíeni kell a hibákról, nagyon köszönöm. Annyi kérésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ne a központi info@ címre jöjjenek az esetleges meglátások, mivel Gábornak így is emberfeletti mennyiségű üzenetet kell ott kezelnie, hanem a hajdua@kapszli.hu címre.

 

Üdvözlettel és köszönettel,

Hajdú András