Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
  • 2016-03-07-17:41

 

Még eladó, vagy csere?Sziasztok Urak!

Eladom a Weihrauch Arminius  HW 4Target  4 mm revkóm. Nálunk flobertnek hívják, máshol kiskaliberű peremgyújtásos 4mm, ugyanis jobb-helyeken lőporos töltényt is lehet hozzá venni, nem csak flobertet.


Gyakorlásra kitűnő, beltérben sem hangos. Azokban a napokban, amikor az időjárás vagy az asszony nem enged a lőtérre, jó móka és segít a gyakorlásban.


Pontos, kb 20-25 m-ig.


Felületkezelése a tokon 90%, a kékítet részek, cső, dob, szerkezet 100%. Egy-darabból készült diófa markolattal. Alján pici horzsolás.


Első tulaj vagyok, fegyverboltban vettem, újonan.


A Kaliber magazin is írt róla egy régebbi számban, ott is van info, de emailcímre szívesen küldök mindenfélét. Olcsó töltény vásárlási helyet, képet, leírást stb.  http://www.kaliber.hu/cikkek/weihrauch-arminius-revolverek.htmlAz elkészítés minősége, a felhasznált anyagok megegyezne a Weuhrauch gyár által készített nagyobb kaliberű vasakkal. Teljesen ACÉL szerkezet és egydarabból készített alumínium tok teszi egyedivé és különlegessé, amibe a szerkezetet alulról, egyben helyezik el. Olyan mint egy finom óramű! 6” cső


(940 g, azaz súlya közelit egy feketelőporoséhoz, így az edzés valósághűbb.)


http://www.hermann-weihrauch-revolver.de/english/e_produkte.htm


70.ezerért adom a cuccokat,: (új ára 110.00-120.000) : Arminius HW4T, + Dobos -féle gyöngyvászon ővtok.+  kb 150-170 töltény, +MKH:2016.06.28. +Eredeti csomagolásban.


Fegyvertartási kell hozzá, de minden megszokott macera NÉLKÜL fél óra alatt megcsinálták és bár szó nélkül, de kimosolyogták a fegyvertörvényünket, ami ezt lőfegyverré minősítette.


(vásárlási engedélyre)


ESETLEG: Elöltöltős, nem kilőtt csövű pisztoly, puska szóba jöhet cserére.


Szép hétvégét!


szityman kukac gémail pont kom