Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
4 days, 20 hours telt el
Games
4 days, 20 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 4 hours telt el
Játék ajánló
6 days, 4 hours telt el
Színdarabok
1 week, 1 day telt el
További hozzászólások

Bocsánat ha úgy tűnik, de nem voltam negatív, pláne nem dühös :), legalábbis nem éreztem magam annak, meg nem bántásnak szántam. Jó egyébként hajlamos vagyok az irónikus humorra és az félreértelmezhető -pláne írásban.

Az viszont igaz, hogy pl. tavaly amikor el akarom költeni a “leszoktamacigiről” pénzt (ez nálam az a pénz amit egy perselybe dobálok 2 éve amióta leszoktam, napi 1000 ft-al számolva. Karácsony előtt bontom ki, és bármit megvehetek magamnak ami kissebb baromság mint a cigi), és mit titkoljam, először itt nézek szét  -legalábbis neten mert egyrészt nagyváros iszonyom van amit mondjuk le tudok győzni, de ígyis-úgyis oda menni egy komplett elb..ott nap lovak nélkül. Tehát nézelődik itt-ott az ember, és ha bárki kiszámolja nem egy lőporflaska árának “eltapsolásáról” kell “gondoskodnom” még akkor sem ha mondjuk felét már elköltöttem másoknak ajándékra.  Persze bármit meg lehet rendelni de ugye az nem 2 nap, és hónapok alatt 8szor adódik valami ami miatt hozzányúl az ember a pénzhez, tehát azt nézi mi van raktáron ami  tetszik, régóta meg akar venni. Persze ott a teló is, de eladónak és vevőnek is legalább annyira fárasztó és idegörlő lenne, ha pl: csir-csör szia! Van rövidcsövű stainless NMA? Most nincs, de a rendelés 2 hónap múlva jön akkor lesz! Kalandozol, megtetszik egy másik valami: csir-csör van amaz? Nincs! Csak mert 1 darabot ír a készlet. Ááááá sajnos csak megrendelésre, kb 1 hónap múlva. Akkor nézegessünk tovább, ez is tetszik de nincs, amaz is de az sincs, ó na itt egy ami tetszik, csir-csör ááá nincs. Közben egyik lövésztárs mutogatja a lőtéren mit vett 2 napja a kapszliban, bakker én is ilyet akartam de nem írta a készlet. Pedig volt 1 darab. Ez egyszer tényleg megtörtént, és üzleti szempontból tök mindegy ki vette meg, de lehet, hogy  mást választ ha az már nincs ott.

Szóval inkább éppítő jellegűnek szánom az iróniám. Én esőben, hóviharban érek rá nézelődni, más éjjel 2 kor, megint más vasárnap délután izgul rá valamire. Persze nem vagyunk gyerekek de ha valami mégsem úgy van ahogy ki van írva akkor azért mégiscsak pici csalódások érik az embereket, és akkor menjünk át a “másikba” ha már odabumliztunk, vagy ott van X+1 légpuskás (szobában játszani az is kell néha) oldal ahol (tapasztalatból tudom) naprakész a készletinfo, és azt postán is elküldik.  Rendszerváltás után az első veszprémi magán fegyverboltban lettem üzletvezető fegyverkereskedő, pár hónap múlva 2-3 másik nyílt, és nagyon fontos volt, hogy így vagy úgy de a 200 forintos légpuskatöltényt is nálam vegyék meg, és örömmel jöjjön és menjen el aki bejött. Ehhez persze hozzájárult az is (amit a mai napig rendszeresen tapasztalok fegyverboltokban), hogy máshol iszonyú nagyképűen álltak a nem “szereltlőszeres” vevőkhöz, a fegyveres vevők meg iszonyú nagyképűen bírtak viselkedni, és ezt mindként oldalról jól kellett kezelni, hogy ne lengje át a boltot a “kihaénnem” szelleme.

Kicsit eltértem a végére, de ugye kb átérezhető mit akartam kihozni :)

 


Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogyan kell értelmezni a “Készlet: -4db” kiírást pl. …

Mitől lettél ma ilyen negatív? Mondjuk az új termékeket én is hiába kerestem, de azért még nem lettem ilyen! :-) Gabi, küldj már néhány képet a boltról ennek a dühös embernek! PEACE!