Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
  • 2016-02-24-04:15

Húhuhuhúúú!!!Híhiiihii!!! :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

Én sokszor megnéztem a filmet, mert nagyon jó. Van abban több hiba is. Angyalszem embere sem ad sokat a biztonságra, Balázs biztos megbuktatná a vizsgán, mert jól ráfog a bal kezével az   :yahoo: Uberti Remington Target Carbine :yahoo:  csövére, hogy láncgyújtásnál,– hiszen láthatóan nem használ Szekér-féle kencét— :yahoo: levigye a kézfejét. A fahídnak  is milyen szépen, egyszerre robban az összes lába, holott csak egy helyen gyújtják meg a kanócot. Angyalszem minek cipeli a kapszlis revkójához állandóan azokat a dísztöltényeket az szíján? Én egyszer sem láttam nála más szereltlőszeres stukkert, csak a KAPSZLIs . hu konföderációs csappantyús Remit.  Vagy ő is lopta a Tuko skulóit és ide gyűjtötte ?? :yahoo:  Amikor Szőke “belövi” az ágyúval Tukot a temetőbe  :yahoo: a második lövéshez 13 másodperc alatt újratöltött, egyedül. Modell ágyúsaink tudnak ilyet??? Ja!!! Biztos azért mert kis töltetet használ, hiszen az ágyú épp csak bemozdul kicsit lövéskor.  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Nem látszik jól, de Tukonál egy Colt konverzió van, szereltlőszerre. Viszont az említett fegyver-közelin, mintha üres lőkúp meredezne?

 

(A blikkzűr kicsit más, az rossz “nézésirány” inkább. Pl. amikor két ember párbajozik, vagy valamit csinál egymással szemben, de úgy vágják egymásra őket, hogy egyirányba néznek és nem egymás felé. Vagy leugrik valaki a mozgó vonatról, de egy következő snitten más irányba megy el a vonat és/vagy az ugró. 11évig voltam operatőr az MTV-ben ebből 4-6év haditudósító, hogy halljak fegyverropogást.  :yahoo: )

 

Mellékletek: