Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
3 days, 21 hours telt el
Games
3 days, 21 hours telt el
Játék ajánló
5 days, 6 hours telt el
Játék ajánló
5 days, 6 hours telt el
Színdarabok
1 week telt el
További hozzászólások
  • 2016-02-23-14:06

Ez is érdekes! Az biztos, hogy nem jó egy “műszernél” a csavarokat feszülésig húzni főleg ahol mozgó alkatrészek tengelyeként is szolgálnak. A Remi pici töltőkar csavarjának is ez a halála.

Látom a hozzászólásokból, hogy mindenki állandóan buherálja a vasát!   :yahoo:

Erre szükség is van ebben a műfajban,  de ha mindent nekünk kell kikísérletezni, akkor túl sok lesz a “saját káron tanulás” és az elreszelt alkatrész, az alkatrész-kereskedők örömére!  :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

Milyen szép is lenne, ha adna a gyártó egy rendes gyári gépkönyvet  a gagyi kétoldalas hülyéknek nyomtatott “ne nézz állandóan a töltött csőbe” témára kihegyezett baromság helyett!

A Balázs egyik írásában, azt hiszem Füstölgőben (?) nem javasolja a WD40-t, legfeljebb tisztításra, mert csőbe jutva jó időre elcseszi a szórásképet. Én légfegyvernél (-mert lövök mindennel, ami kezemügyébe kerül- :yahoo: ) ezt “lásd mint fent: saját káromon” tényleg megtapasztaltam, csak a hideg – zsíroldó és forró vizes mosás segített.

Más:  Gyári, új Remit vettem, de mégis valaki, valamikor, valahol és valamennyit lőtt vele. Aztán nem takarította ki és így állhatott az üzletben. Mire én megvettem, és NEM postai úton eljutott hozzám, a puskapor égéstermékeiből kén- és kénessav keletkezhetett a légnedvességtől –(ha nem pisilt bele valaki  :unsure: ) –és megmarta a dobkamrák fenekét. Mivel lehet eltüntetni a dobkamrák alján lévő korróziót?