Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
  • 2016-02-23-08:58

Csavar legyen meghúzva, kivéve az állító-csavar.  :yahoo:

Most már én is azt hiszem, hogy mi q.juk el a dédelgetésnél. Nekem mindig megakadt a szemem ezen a csavaron, éreztem, hogy valami nem stimmel vele. Minek egy ilyen nagyfejű vékony szárú csavar? De nem jöttem rá, csak jól meghúztam. Pedig az is gyanús volt, hogy végig szorul, nem lazul fel.

Ha a felfedezés igaz, akkor minden remis tudtára kell adni, hogy ők ne q.ják el!

Vigyázni kell az állítgatással, mert ha túl laza és a kakast túl gyorsan rántjuk hátra, akkor a dob tovább fordulhat a kelleténél és a rekesztő nem akad be!

De nem kell aggódni, hogy a lövés a cső mellé megy, mert a csapi is kifordul ilyenkor a kakas alól.

Miért nincs erről sehol leírás? Vagy van, csak nem láttuk? Eredeti tervek valamilyen archívumban meglehetnek? A Remington honlapján miért nincs semmi ezekről a fegyverekről? Mármint az eredeti fegyverekről.

Aki tud valamit írja meg legyen kedves!!! Hahóóó! Hadtörténész úr! Még hiányzik a 2 rész a revolverekről, a “Az elöltöltős alapjai” sorozatból, talán itt megérne pár szót. :mail:

Lehet, hogy E. Remington nagyobbat alkotott, mint gondoltuk?