Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szintén műszaki végzettségű emberként (csavar legyen rendesen meghúzva), tetejében ex fegyverkereskedőként (revkónál zsigerből ellenőrzöm vásárlásnál a pontos működést) sikitva rohantam a remimhez. :) És tényleg! A rugót éppenhogy csak megfeszítő csavar állástól negyed fordulatonként állítgatva kb. 1 perc alatt be sikerült állítani! Majdhogynem azt lehet mondani, hogy nem kell csontra meghúzni a csavart és kész. Egyszer nagysebességű felvétellel felvettem, hogy sül el, és lehet látni, ahogy a gáz hátrafújja kicsit a kakast. Gondoltam ott benn minden megmozdul ilyenkor és valami megkopik. Ez kb 100 lövés után jelentkezett, de most így belegondolva, kb azután a 100 lövés után szedtem darabokra először. Nem akarok egy Riemann sejtés szintű dolgot megelőlegezni, de nem lehet, hogy az első szétszedésnél saját magunk q.juk el a Remik pontos dobrögzítését egy jól megszorított csavarral? A csavar feje is sikít egy nagyméretű jól marokra fogható csavarhúzóért, így akinek van egy rendes csavarhúzókészlete és nem az asszony varrógép csavarhúzójával rakja össze (és gyűri szét a csavarok fejét), az azonnal túlhúzza, és máris kezdődik a karistolás a dobon.

Szia!

Mivel ez a harmadik Remim, volt szerencsém jópárszor szét és összeszerelni őket. Ezért én sem hittem el a dolgot és ahogy hazaértem, elkezdtem állítgatni a csavart. Kicsit kezdtem bedilizni, mert én sem értem miért, DE MŰKÖDIK a dolog.