Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Sokkal nagyobb felelősség. Az autód ha áll egy parkolóban vagy a ház előtt és ellopják , ki nem szarja le! Nem ügy. Több tucat autólopás naponta megtörténik  az országban. Legfeljebb buktad az autódat.

Gondolj bele mi van , ha a fegyvered tűnik el.. vagy veszíted el! Az már ügy..Neked minden pillanatodban tudnod kell, hogy a fegyvered biztonságos helyen van és sohasem kerülhet ki a felügyeleted alól. (Szállítás, használat, tárolás). Ez azért nagy felelősség! Gondolj bele vannak olyanok, akik nem egy – kettő  fegyverrel mennek  versenyezni, gyakorolni, hanem többel.

 

És ez még csak a szállítás problémája. Egy versenyen is résen kell lenned  folyamatosan. Ha eltűnik egy vas, kurvára nem fogja érdekelni a hatóságot, hogy valaki eltulajdonította rossz szándékkal.   Téged fognak elővenni! de nagyon! Egy versenyen 20-30-an vagy többen is lehetnek. Lehetnek ott nem odavaló figurák is.

A hatóság csak annyit fog megállapítani, hogy kikerült a fegyver a felügyeleted alól és ezt kihasználva  ellopta valaki.

Bocs, nem akarlak megbántani, de ez kurva nagy felelősség.