Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
  • 2016-02-09-09:29


5:45- 7:30 közötti rész a lényeg Ha illegálisan tartott fegyverrel agyonlövöd az éjjel ajtót rád törőt, nem ítélhetnek el emberölésért.Te védted a saját és a családod életét. Ennyi. Nem emberölés, hanem jogos önvédelem. Tök mindegy, hogy baltával verted fejbe, vagy illegálisan tartott pisztollyal. Az egy más kérdés, hogy illegális fegyverbirtoklásért elővesznek.

Shatterhandnak: 1. Ismételten igazat kell adnom a véleményednek, DE ismét a gondom, hogy miért “illegálisan tartott fegyverrel ” kell védekeznem!!! Miért nem lehet ezt legálisan,!!!! Aztán majd jöhet a bíró elvtárs és jól, rosszué megítéli, hogy mennyire voltam jogszerű, de számomra az elég, ha sértetlenül életben vagyok. 2. A nekünk tanított történelem szerint akár igazad is van!!! GONDOLATÉBRESZTŐNEK, vagy GONDOLATALTATÓNAK? : apukám az Akadémia történész doktora volt, szerintem “tudott valamit”! Ő mondta: 1. “István király volt az első hazaáruló, aki a hatalom megszerzéséért lefeküdt nyugatnak, megtagadva hitét (Bizánci kereszténységet) és még ezért a rokonait is kiirtotta.” Ugye ilyesmi van a mai könyvekben? 2. Az Osztrák-Magyar Monarchiát azért kellett kívülről, belső bábként mozgatott buta gazemberekkel lebomlasztani, mert túl konkurens és erős kezdett lenni a világhatalom szemében.” No ez is van a könyvekben? 3. Kossuth egy hazaáruló szabadkőműves volt, aki segített véghezvinni a fent említett tervet, nemhiába fogadták Amerikában akkora lelkesedéssel a megbízói.” ÉS, A LEGELGONDOLKODTATÓBB MONDÁS, (valakitől, nem aputól) “A történelmet mindig a győztesek írják, csak ezt láthatod!” Én megjegyzésem: Ez csak akkor lenne fafa, ha mindig a ” Jó győzne”! Szerintetek a jó szokott győzni? Ja!!! Én is szeretem a Grimm meséketÍ!!! Mentem a kutyukáimat simizni, jó éjt minden füstös kollégának! :heart:

Biztos vagyok benne, hogy a normális emberek ennyit akarnak és semmi különöst. Orvosi alkalmasság, fegyvervizsga, biztonságos tárolás. Persze egyszerűen teljesíthető feltételekkel.  A többihez tényleg senkinek semmi köze.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az indok arra, hogy ezt nem hajlandó a mindenkori hatalom engedni? Mi ez a görcsös félelem?