Ha jól tudom, Magyarországon flóbert fegyver nem birtokolható, ill. csak olyan, ami le van gyengítve 7,5 joule alá. (plusz furat, lefúj)
Ha jól tudom, Magyarországon flóbert fegyver nem birtokolható, ill. csak olyan, ami le van gyengítve 7,5 joule alá. (plusz furat, lefúj)
Köszönöm!
TEK és a többiek. Amit Te írsz, az így van, kivéve a gumist. Ők a nagyobb hatású gázsprayről beszéltek és gumis fegyvert használtak migránsügyben. Lehet, nem a tévékamerák láttára. Szerintem nem is a gázgumikról kellene eszmét cserélni, hanem arról, hogy miért nézik a törvényhozók felelőtlen óvodásnak a jónépet, és miért nem engedik, — NORMÁLIS, törvényes szabályozás mellett–hogy megvédje önmagát, értékeit, szeretteit???? Meg a kutyáját is. Csak nem csinálnak olyat esetleg, hogy félniük kellene az alattvalóiktól?????? :? :-)))))
Hogy mit csinál egy gázosított, vagy gumizott támadó, az szerintem változó, 50 %-ban értek veled egyet. A bűnözőket már az a tudat is jobban elrettentené, ha feltételezhető lenne számukra, hogy a kifosztandó, megtámadandó tarthat éles önvédelmi fegyvert. Sokan haltak már meg, mert nem tarthattak éles önvédelmi stukkert!
Flóbert: Keresztlányom dolga, nem tudom, hogy mi van most merkeléknél.
Az Arminiusommal kapcsolatban fogadd hálámat! Tévedtem, neked van igazságod! Nekiálltam keresgélni és valóban van hozzá egy fegyvertartási engedély, szép fosszínű barnás és visszavonásig érvényes. Fogalmam sincs már, hogy ez honnan van. mielőtt bárki elszaladna feljelenteni, jelentem, most már tudom hová tettem ezt az engedélyt, meg tom mutatni. Ha tegnap kérik azt mondom, hogy nekem ilyen nincs.
Összességében köszönöm, megint tanultam.
….azt is, hogy : Magyarországon a fegyverrel, tartásával, használatával kapcsolatos szabályozás az alapvető emberi méltóságunk, szabadságunk és jogaink rovására történik!!! Meg azt is, hogy nincs lehetőség értelmes, használható önvédelmi eszköz beszerzésére, tartására legálisan. (Figyelem: a feketén, 35-40 ezerért kapható AK47 3 teli tárral, az nem a megfelelő megoldás!)