Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

nekem ezzel az egésszel még mindig gyakorlati problémáim vannak. a rendőri és jogi hozzáállás tényleg ősrégi. sokra megyek a gázzal (zoraki 914 viselésivel)  ha 1. rossz a szélirány 2. napszemüveg van rajta 3. nem szomjas/van benne tudatmódosító 4. eljárás indul ellenem ami eltart fél évig, közben bevonják a barna könyvemet, kirámolják a fegyverszerkrényemet, és ha az ott sem volt rendőr/bíró is úgy látja, hogy jogos volt a védelmi helyet (amire azért 100% garancia nincsen) akkor esetleg fél éves hercehurca után engem tisztáznak, és rohangálhatok, hogy visszaadjanak mindent.

szóval lehet, hogy példamutató a törvény önvédelem ügyben, csak ez még mindig nem úgy működik, hogy két óra múlva fegyverestül kilépek a rendőr kap. ajtaján, hogy minden okés.

És nagyon sokszor  nem is a kisrendőr, vagy az ügyeletes tiszt az elmebeteg, hanem a rendszer amiben él. kötelező lepapírozni, eljárásozni, az eljárást leíró szabályrendszer előírja, hogy addig elszedjenek tőled mindent, minden 30+30 napos határidős, stb….

Szóval a törvény alapból lehet jó, és még a rendőr is lehet normális, a köret az ami megfojt minden résztvevőt, mert az viszont továbbra is elmebeteg. nevetséges, (szánalmas inkább és a legalja) hogy jobban jársz ha beverik a fejedet az meggyógyul előbb, mint végigjárni a canossát, mert az lrra alá füstöltél két paprika patront. nem agyonlőtted,elástad, kiástad, megint agyonlőtted, újra elástad, kifosztottad, virágot vittél a sírjára, nem, két nyamvadt büdös patront durrantottál el, ami tüzijátéknak is egy vicc. ez a valódi probléma. Nem véletlen, hogy nem a törvénytől fél senki, hanem a végrehajtási rendeletektől, meg a bürokratikus szabályoktól, mert az tényleg az 50-es évek.