- traktoros
- 2015-09-25-10:57
szerintem a légpuskásokra sokszor azért küldik a tek-et, mert oltári sok a buherált darab. nagyjából három hete vesztem össze egy ismerőssel aki büszkén mesélte, hogy dupla rugót rakott a slaviaba. és eléggé letört mikor mondtam neki, hogy nem hülyeségből nem buheráltam a 620-ast amikor felújítottam, max tisztítás, de a rugó hiába gyenge nem rakok bele újat mert a 630-as rugóval már garantáltan 7,5j felett lenne onnantól meg 2 évtől indul. nehéz volt neki megmagyarázni, hogy ha átlépi ezt a határt lőfegyver, plusz lőfegyver készítése, és ha rálő élőlényre állatkínzás, szóval garantált a letöltendő. valahol értem a tek-et is, ha kimennek valakihez aki a szomszéd macskájára lövöldözik. a rendőri hozzáértés a témához meg amúgy is “legendás” sajnos. alapból azt nem értem, hogy miért nem ismeri azt a törvényt aminek a nevében eljár? kutya kötelessége lenne képben lenni. ha a műszaki kártyára rá van írva ami, akkor minek okoskodik????
Nem tanítanak semmit a lőfegyverekről sem pedig a fegyvertörvényről. :) Aki nem hiszi menjen fel a most már Rendészettudományi Kar honlapjára, az órarend nyilvános…semmi ilyen tantárgy nincs…de kommunikáció, pszichológia, etika meg ilyen hülyeségek vannak helyette… a lőkiképző olyan gyatrán lő, hogy utolsó lenne bármilyen elöltöltős versenyen… 10 méteres “mini sniper” ilyen versenyszámok… szörnyű…Vakember Józsi 100 méterről 10 lövésből 10-et 1 lyukba lő… egyébként nyugodtan elmondhatom nyilvánosan a kritikát, mert már rég nem rendőri szakon vagyok.